oDesk Readiness Test Answers Updated Every Month

All Of the ODESK, Radiness test Question's Answer Providen Below Updates on Monthly Basis Enjoy your full profile by passing the test by provided Answers...

Question 1: A good profile includes which of the following?
e. All of the above.
Answer: E
Question 2: What is the secret to being a highly successful freelancer on oDesk?
e. All of the above.
Answer: E
Question 3: Which of the following is TRUE about fixed-price jobs?

e. All of the above.
Answer: E
Question 4: Before you apply for a job, what questions should you ask yourself?
d. All of the above.
Anwer: D


Question 5: Which of the following is TRUE about hourly jobs?
d. All of the above.
Answer: D
Question 6: What do you need to be successful on oDesk?
e. All of the above.
Answer: E
Question 7: What is one smart way to prove you’re right for the job?
c. Offer to do a short, paid “test project” to show you have the necessary skills.
Answer: C
Question 8: Which statement about the Team app is FALSE? 
c. The Team App must be used for fixed-price contracts. 
Answer: C
Question 9: oDesk charges clients 10% of what they pay on your contract.
a. True.
Answer: A
Question 10: What kind of profile image works best for attracting clients?
a. A picture of me smiling, because it’s considered more trustworthy and pleasant. 
Answer: A

Old Questions

1. Question: The oDesk Team application Time Tracker records which of the following
e.  All of the above 
Answer: E

2. Question: Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
d.  The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts 
Answer: D

     3.  Question: Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
b.  How much to pay and when to pay is at the employer’s discretion
Answer:B

     4.  Question: Which of the following are NOT permitted on oDesk?
e.  All of the above 
Answer: E

     5.  Question: Which of the following actions are NOT allowed when applying to job
postings?
e.  All of the above
Answer: E

     6.  Question: Can I start my own agency on oDesk?
a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services
of your agency contractors. 
Answer: A

     7.     Question: Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?
e. All of the above
Answer: E

     8.    Question: Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
e.  All of the above 
Answer: E

     9.     Question: What happens when a contract ends?
e. All of the above 
Answer: E

    10.Question: Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
c. The weekly limit can be changed by the contractor
Answer: C

    11.  Question: Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

e.All of the above
Answer: E


More References 

1. The oDesk Team application Time Tracker records which of the following 
. All of the above(ANS)
 2. Can I start my own agency on oDesk?

 a. Yes! You can create an agency and earn money by selling the services of your     agency contractors.(ANS)


3.  Which of the following are NOT permitted on oDesk?


e. All of the above (ANS) 


 4.  Which of the following actions are NOT allowed when applying   to job postings? 


e. All of the above (ANS)

5. What happens when a contract ends?

  e. ALL of the above(ANS)


6.  
 Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?

  c. The weekly limit can be changed by the contractor(ANS)

  7. Q.Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?

b. How much to pay and when to pay is at the employer's discretion(ANS-)


8. Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
e. ALL Of the above(ANS)

9. Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?

e. ALL of the above(ANS)



10. Which of the following are required to qualified for guaranteed payment.

e. All of the above (ANS)


Question:   Which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
    b.     How much to pay and when to pay is at the employer's discretion
     Ans: b

Question:  Which of the following statements about oDesk fees is FALSE?
    d.     The oDesk fee is $2/hour for hourly contracts    

     Ans: d

Question:   The oDesk Team application Time Tracker records which of the following

    e.     All of the above     
     Ans: e   

Question:  Which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contracts?
    e.     Hours in excess of the weekly limit are not guaranteed payment
     Ans: c

Question:  Which of the following are TRUE about the oDesk dispute process?
    e.     All of the above
     Ans: e

 Question:   Which of the following are TRUE about your oDesk Work Diary?
    e.     All of the above 
     Ans: e 
       
 Question:   What happens when a contract ends?  
    e.     All of the above 
     Ans: e  
                        
 Question:  Can I start my own agency on oDesk?
    a.     Yes! You can create an agency and earn money by selling the services  
            of your agency contractors.
    Ans: a

 Question:   Which of the following are required to qualify for guaranteed payment?  
    e.     All of the above
     Ans: e   
                    
  Question:   Which of the following actions are NOT allowed when applying to job postings?    
    e.     All of the above
     Ans: e  
                      
  Question:   Which of the following are NOT permitted on oDesk?
    e.     All of the above 
   Ans: e  


Popular Posts